Over Skillmoves

Trainers

Het team van Skillmoves bestaat uit enthousiaste trainers, die allemaal op het (aller)hoogste niveau voetballen of dat hebben gedaan. Daarnaast zijn er regelmatig profvoetballers bij trainingen aanwezig om onze spelers te voorzien van tips and tricks. De enorme motivatieboost die dit aan alle spelers van Skillmoves geeft is enorm en voor zowel trainers als ouders/verzorgers erg leuk om te zien.

 

 

Veelgestelde vragen

De staf en trainers van Voetbalschool Skillmoves kunnen zich voorstellen dat er veel vragen zijn als u op zoekt bent naar een voetbalschool voor uw zoon of dochter. Wij nodigen u van harte uit om naar een van onze trainingen te komen, om kennis te maken en wij  al uw vragen persoonlijk kunnen beantwoorden.  Op onze 'veelgestelde vragen'-pagina vindt u alvast antwoorden op algemene vragen.

 

 


Trainingslocatie

Alle trainingen vinden plaats op het complex van SVV Scheveningen, gelegen aan de Laan van Poot in Den Haag. Op dit complex hebben wij de beschikking over meerdere kwalitatief hoogwaardige (kunstgras)velden.  Daarnaast zijn de overige  voorzieningen voor spelers en ouders ook uitstekend. 

Parkeren kan in de directe omgeving van de velden en is dagelijks tot 18.00 uur gratis. Fietsen en scooters kunnen op het terrein worden gezet.

 

Reviews over Skillmoves

Voetbal Skillmoves besteedt veel tijd en aandacht aan het steeds verder perfectioneren van onze cursussen en trainingen. Daarbij is de input van onze spelers en hun ouders/ verzorgers van grote invloed.  Op deze pagina treft u een selectie van reviews van (ouders/ verzorgers van) onze spelers over voetbalschool Skillmoves.

 

 


Actualiteiten

Het laatste nieuws en alle actualiteit rondom voetbalschool Skillmoves, onze trainers en/of onze spelers zijn te vinden op de pagina Actualiteiten.

Last minute mededelingen met betrekking tot trainingen worden door ons altijd in de besloten Whatsapp-groep geplaatst. Deze groep is uitsluitend beschikbaar voor (ouders/verzorgers van) onze spelers.

 

 

Sponsoring 

Voetbalschool Skillmoves heeft diverse sponsors die op de achtergrond een bijdrage leveren aan onze voetbalschool, o.a. op het gebied van materiaal, kleding etc.

Regelmatig ontvangen van wij de vraag of er ook mogelijkheden bestaan voor zichtbare sponsoring, bijvoorbeeld tijdens (oefen)wedstrijden, activiteiten etc. Heeft u interesse en/of ideeën om een samenwerking met ons aan te gaan?