Trainingsaanbod

Groepstraining

Voetbalschool Skillmoves biedt groepstrainingen op verschillende niveaus aan voor zowel jongens als meisjes vanaf 5 jaar.  De trainingen duren 60 minuten en vinden plaats op ons trainingscomplex op het terrein van S.V.V. Scheveningen.

 

Tijdens de trainingen wordt er veel tijd en aandacht geschonken aan techniek, snelheid, conditie en motoriek.

Door met kleine groepen te werken kunnen de trainers, die zelf vaak op hoog/ top niveau voetballen, binnen de trainingen differentiëren en de aandacht geven die de jongens en meiden verdienen om zich nog verder te ontwikkelen.

 

 

Privétraining

Tijdens de privétraining gaat een van onze (gespecialiseerde) trainers 1 op 1 met een speler aan de slag.


Van te voren bespreken de trainer, speler en eventueel ouders/verzorgers/ begeleiders aan welke onderdelen extra aandacht besteed moet worden en wat de doelen van de speler zijn. De eerste training analyseert de trainer de vaardigheden van de speler en maakt vervolgens, in overleg en samenwerking met hoofdtrainer Bayram Sahin en specialisten binnen het Skillmoves team, een programma op maat.

 

 

 


Nulmeting/ wedstrijdanalyse

Voetbalschool Skillmoves heeft diverse mogelijkheden om de vaardigheden van een speler te meten, variërend van een elektronisch volgsysteem tot een fysieke wedstrijdanalyse.

Door een goede meting uit te voeren, weet de speler wat zijn/ haar sterkte punten zijn en op welke onderdelen verbetering mogelijk is. Het totaal van de testen en analyse wordt de nulmeting genoemd en aangeboden in de vorm van een rapport, uiteraard toegelicht in een gesprek. Een dergelijk rapport kan ook opgemaakt worden naar aanleiding van een wedstrijdanalyse van een van onze trainers.

Indien gewenst wordt een maatwerkprogramma opgemaakt om gestelde doelen zo snel mogelijk te bereiken!

 

Gratis proefles

Het is belangrijk dat spelers een voetbalschool kiezen die past bij de ambities en doelen die zij voor zichzelf hebben.

Voetbalschool Skillmoves heeft de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd en het cursusprogramma steeds verder verfijnd. 

Het team van Skillmoves nodigt je van harte uit om een gratis proefles te volgen, zodat je zelf kan ervaren hoe leuk en leerzaam onze trainingen zijn.