Groepstraining

Voetbalschool Skillmoves biedt groepstrainingen op verschillende niveaus aan voor zowel jongens als meisjes van 10 tot 17 jaar.  De trainingen duren 60 minuten en vinden plaats op ons trainingscomplex op het terrein van S.V.V. Scheveningen

Tijdens de trainingen wordt er veel tijd en aandacht geschonken aan techniek, snelheid, conditie en motoriek.

Door met kleine groepen te werken kunnen de trainers, die zelf vaak op hoog/ top niveau voetballen, binnen de trainingen differentiëren en de aandacht geven die de jongens en meiden verdienen om zich nog verder te ontwikkelen.

De trainingen bestaan uit een opwarmfase, een deel waarin verschillende oefeningen worden uitgevoerd en vaak sluiten we af met een partijvorm, waarin we de techniek die we op de trainingen hebben geleerd, direct hopen terug te zien.

Spelers van alle niveaus zijn van harte welkom om deel te nemen aan de trainingen en worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau. 

De trainingen staan onder leiding van meerdere trainers, zodat er voldoende ruimte is om de spelers op individuele basis te voorzien van tips en feedback. 

De groepstraining bestaat uit een cyclus van 10 weken en vrijwel maandelijks start een nieuwe groep. Daarnaast is het ook mogelijk om direct voor een compleet seizoen de groepstrainingen in te boeken. Informeer naar ons scherpe tarief voor een compleet seizoen Groepstraining bij onze hoofdtrainer Bayram Sahin.

 


Doelgroep
Vanaf 5 jaar


Niveau
Basis t/m BVO


Duur cursus

10 weken
(start nieuwe cursus komende maand)


Kosten cursus
€ 250,-- pp