Privetraining

Tijdens de privétraining gaat een van onze (gespecialiseerde) trainers 1 op 1 met een speler aan de slag.

Van te voren bespreken de trainer, speler en eventueel ouders/verzorgers/ begeleiders aan welke onderdelen extra aandacht besteed moet worden en wat de doelen van de speler zijn. De eerste training analyseert de trainer de vaardigheden van de speler en maakt vervolgens, in overleg en samenwerking met hoofdtrainer Bayram Sahin en specialisten binnen het Skillmoves team, een programma op maat.

 

Privétrainingen worden  afgenomen door een grote diversiteit aan voetbalspelers. Spelers die op het allerhoogste niveau spelen worden getraind door onze trainers, maar de afgelopen jaren zien we een flinke toename aan spelers die (nog) niet in een selectieteam spelen, maar wel graag de persoonlijke aandacht krijgen om misschien in de toekomst wel die stap te kunnen maken. Voor de trainers van voetbalschool Skillmoves maakt het niet uit op welke niveau een speler speelt, want de trainingen worden zo ingericht dat iedere deelnemer optimaal ontwikkeld. 


Is het belangrijk een speler op korte termijn weer wedstrijdfit te krijgen? Of wil een speler intensief aan de slag met een of meerdere onderdelen van zijn of haar voetbaltechniek? Dan is een privétraining een uitstekende keuze.

 

Neem contact op met hoofdtrainer Bayram Sahin om de mogelijkheden te bespreken.


Doelgroep
Vanaf 5 jaar


Niveau
Basis t/m BVO


Duur cursus

10 x 1 uur
(start in overleg. korte termijn mogelijk)


Kosten cursus
€ 500,--