Actualiteiten

Het laatste nieuws, ontwikkelingen en/of bijzonderheden rondom Voetbalschool Skillmoves.


25 april 2024

Skillmoves Footbal Camp mei 2024

Op 1 en 2 mei 2024 vindt het jaarlijkse Skillmoves Football Camp plaats. Twee dagen vol plezier, keihard trainen, heerlijke lunches en drankjes, gediplomeerde trainers en een speciale Mystery Guest. Nog enkele plaatsen beschikbaar. Het reserveren van een plek, gaat via Bayram Sahin: 06 81 679816 of info@skillmoves.nl

Lees meer »
22 november 2023

Skillmoves Scout Nieuws

Wederom  stagenieuws! Ons toptalent Ouassim is, nadat hij eerder al is gescout door Sparta en ADO Den Haag, nu uitgenodigd door AFC Ajax! 2 seizoenen geleden speelde Quassim nog bij HDV in de 3e klasse. Hard werken loont altijd! Succes Quassim!

Lees meer »
14 oktober 2023

Skillmoves Scout Nieuws

De afgelopen weken is er regelmatig een scout van Feyenoord komen kijken bij de Skillmoves trainingen. Twee van onze spelers hebben een uitnodiging ontvangen. Noah der Kinderen en Halim Yesilyurt mogen stage gaan lopen bij Feyenoord. Noah en Halim van harte gefeliciteerd en veel succes namens alle trainers en spelers van Skillmoves!

Lees meer »
21 september 2023
17 september 2023

Langere trainingen ivm scout Ajax

Vandaag zijn de trainingen wat langer dan normaal. De trainingen worden afgesloten met een langer partijspel en meer 1 tegen 1-oefeningen . Dit is in samenspraak met een scout van Ajax die langs komt. Voor onze spelers is het hartstikke leuk om door een scout gezien te worden, maar wij willen (ook richting alle ouders) benadrukken dat plezier voorop staat. 

Lees meer »
8 september 2023

Trainingen afgelast ivm hitte

In verband met de hitte zijn de trainingen afgelast. Zondag gaan de trainingen wel door, maar zullen wij extra pauzes inlassen. Alle spelers worden verzocht zich goed in te smeren en veel drinken mee te nemen

Lees meer »
28 maart 2023

Skillmoves voetbalkamp

Op 25 en 26 april zal wederom het Skillmoves voetbalkamp plaatsvinden. Het programma bestaat o.a. uit Skillmoves Acadamy trainingen, FIFA skillgames, team- en individuele toernooien.  Het kamp staat onder leiding van onze eigen trainers en trainers van BVO-clubs. Aanmelden kan bij trainer Bayram.

Lees meer »
7 februari 2023

Trainer Sinan tekent zijn eerste profcontract.

Onze trainer Sinan sloot zich als 11jarige aan bij Skillmoves en is momenteel trainer op de zondag. Sinan heeft vandaag zijn eerste profcontract bij ADO Den Haag getekend. Namens alle trainers en spelers wensen wij Sinan heel veel succes bij ADO Den Haag!

Lees meer »
3 februari 2023

Oefenwedstrijden tegen Sparta Rotterdam

Op woensdag 8 februari speelt Skillmoves oefenwedstrijden tegen Sparta Rotterdam. Er worden wedstrijden gespeeld in de leeftijdsklassen 09 t/m O13. De spelers die voor deze wedstrijden zijn geselecteerd, zijn door de trainers geïnformeerd.  De wedstrijden starten om 15.30 uur bij PPSC in Schiedam.

Lees meer »
19 januari 2023